menu
 

Parkeren

Er is volop parkeergelegenheid in en rond Zundert, op korte loopafstand (5 à 10 minuten) van de optochtroute. Als u Zundert in komt rijden wordt u vanzelf naar speciaal voor het corso ingerichte parkeerplaatsen geleid (parkeerkosten zijn € 3,-). Speciaal voor fietsers zijn er diverse fietsenstallingen ingericht. De fietsenstallingen (Pf, aan de Verlengde Hofdreef nabij Pvip en in de Berkenring) worden van 12.00 tot 18.30 uur bewaakt .De parkeerplaats voor rolstoelers kunt u vinden nabij P01 (verlengde hofdreef)

 

Op onderstaande plattegrond vindt u alle parkeerplaatsen. Ook in het programmaboekje kunt u alle parkeerplaatsen terugvinden, zodat u na de optocht uw auto weer gemakkelijk terug vindt. Klik op de plattegrond om een grote versie te bekijken.

 

Transferium

Er is een ook een Transferium tussen de parkeerplaatsen P04, P08 en P11 en het centrum van het dorp. U kunt hier gratis gebruik van maken. De bus zal voor u rijden voorafgaande aan de optocht vanaf 10:30 tot 14:30. Na de optocht wordt u weer opgehaald vanaf de plaats waar u bent uitgestapt vanaf 17:00 tot ± 19:30. Dit Transferium wordt mogelijk gemaakt door Autotaalglas Breda en Ed van de Broek, touringcar bedrijf Zundert. U kunt de opstapplaats herkennen aan het volgende bord: